A- A A+

Pobierz program w PDF: 

Pobierz repertuar PL lang en

mam oko na kulturę 1

menu
Sierpień 2019
Po Wt Śr Cz Pt So Nd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Zapraszamy na dwa weekendowe warsztaty wszystkich zainteresowanych zdobyciem praktycznej wiedzy z realizacji filmów.  Chcesz stanąć za kamerą, aparatem lub telefonem, nagrać krótką etiudę, film dokumentalny czy materiał do sieci? Poznać podstawy reżyserii, sztuki operatorskiej i

pracy z aktorem? Przyjdź na zajęcia, na których poznasz każdy etap powstawania filmu.

 

Prowadzący warsztaty:

Artur Pilarczyk. Reżyser i scenarzysta. Doświadczenie zdobywał na wielu studenckich i profesjonalnych planach filmowych. Autor kilku filmów fabularnych i dokumentalnych. Laureat nagrody kulturalnej wARTo wrocławskiej Gazety Wyborczej 2009 w kategorii film. Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich. Absolwent Studia Prób w Szkole Wajdy w 2017/2018 r.

Filmografia(wybrana)
„Swoimi słowami” 2006; scenariusz i reżyseria (film fabularny)
„Teraz i zawsze” 2008; scenariusz i reżyseria (film fabularny)
„Kino dworcowe” 2010; scenariusz i reżyseria (film dokumentalny)
„Daas” 2011 II Reżyser (Reż. Adrian Panek)
„Pani Weronika i jej chłopcy” 2012; scenariusz i reżyseria (film dokumentalny)
„Papusza” II Reżyser 2013 (Reż. J. Kos-Krauze, K. Krauze)
„Korepetytor” 2015; scenariusz i reżyseria (pilot serialu)
„Dziura w głowie” 2017 II Reżyser (Reż. Piotr Subbotko)
„Żelazny most” 2019 II Reżyser (Reż. Monika Jordan-Młodzianowska)

 

 

odpłatność 100 zł/4 spotkania

warsztaty dla młodzieży 15-20 lat

13.04. (sobota) godz. 10.00 - 15.00
14.04 (niedziela), godz. 10.00 - 13.00
27.04 (sobota) godz. 10.00 - 15.00
28.04 (niedziela), godz. 10.00 - 13.00


zapisy recepcja OKO, ul. Grójecka 75 tel. 22 822 48 70

Nowości

WARSZTATY DJ'skie
 
 
 
 
 
 
 
 

facebook